WELCOME

Ο Πλάτωνας ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το χορό στους “Νόμους”,  και έδινε στον μορφωμένο και καλλιεργημένο άνθρωπο το επίθετο “κεχορευκός”, ενώ τον αμόρφωτο τον ονόμαζε “αχόρευτο”

 

Α.Κ.Ε.Μ. - Δελτίο Τύπου Print

                                                        Δελτίο Τύπου


Ίδρυση νέου Επιστημονικού Σωματείου Εκπ/κών  στην Αρκαδία

Πρόσφατα ιδρύθηκε στην Αρκαδία επιστημονικό σωματείο εκπ/κών με την επωνυμία «Αρκαδικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Μελετών (Α.Κ.Ε.Μ.)». Οι σκοποί του σωματείου είναι:
--  1. Η συλλογή, διάσωση, συντήρηση και αξιοποίηση αρχειακού υλικού και αντικειμένων σχετικών με την εκπαίδευση στην Αρκαδία με απώτερο στόχο τη δημιουργία Μουσείου Εκπαίδευσης.
--  2. Η προώθηση της έρευνας της ιστορίας της εκπαίδευσης στην Αρκαδία και η σύνδεση αυτής με τη σημερινή εκπαιδευτική πραγματικότητα.
--  3. Η στήριξη των προσπαθειών κατάρτισης, επιμόρφωσης και επιστημονικής αναζήτησης των μελών με παράλληλη δημιουργία εργαστηρίου εκπαιδευτικής πράξης και η ανάδειξη καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων.

Τακτικό μέλος μπορεί να είναι κάθε εκπαιδευτικός εν ενεργεία ή συνταξιούχος, ενώ αρωγό μέλος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμβάλλει στη δημιουργία του Αρκαδικού Μουσείου Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου  www.akem.gr



Για το Διοικητικό Συμβούλιο


          Ο  Πρόεδρος                                   Η Γ. Γραμματέας   

Παπαδόπουλος Διονύσιος           Ζαχαροπούλου Αγγελική



Arcadians
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.