WELCOME
Το τείχος της Τρίπολης υψώθηκε το 1786. Το πάχος του ήταν 2 μέτρα, το ύψος του 5,5 και η περιφέρεια του 3,5 χιλ. Είχε 7 πύλες, της Καρύταινας-Λιονταρίου-Μεγαλόπολης-Αγίου Νικολάου-Σεραγιού-Αγίου Αθανασίου-Καλαβρύτων.
Ελλάς "έργα και ημέραι" Print

Το πολιτικό σύστημα της χώρας μας νοσεί εδώ και δεκαετίες. Αποτέλεσμα της λανθάνουσας πορείας όλων εκείνων που μας «αντιπροσωπεύουν» και στέκονται πάντοτε στο απυρόβλητο, οδήγησε την χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια στην σημερινή κατάπτωση.

Τεχνηέντως, θέλουν να περάσουν την άποψή τους οι Έλληνες πολιτικοί, ότι, υπεύθυνοι για όσα μύρια συμβαίνουν, είμαστε μόνο εμείς. Εμείς που καλούμαστε για άλλη μία φορά να πληρώσουμε τη δική τους ανικανότητα να διαχειριστούν με μέτρο και σωφροσύνη τα του οίκου μας.

Δυστυχώς, στην χώρα μας οι Νόμοι είναι φτιαγμένοι για πολίτες δύο κατηγοριών, εμάς και αυτούς – που βρίσκονται έξω από κάθε Νόμο του ελληνικού συντάγματος.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, και «πρέπει» πάλι εμείς να δώσουμε, πάλι εμείς να στερηθούμε τα στοιχειώδη.

Η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο, το βαθύ κράτος όχι.

Η σελίδα μας, δεν πρόκειται στο μέλλον να φιλοξενήσει απόψεις Αρκάδων πολιτικών – απ’ όποιο χώρο και να προέρχονται,  διότι τους θεωρεί συνυπεύθυνους για την «βαθιά ύφεση» που θα διανύσουμε, για την κατρακύλα της χώρας μας.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι Αρκάδες πολιτικοί και πολιτευτές, να μην μας αποστέλλουν δελτία τύπου ή οτιδήποτε άλλο προς δημοσίευση. Δεν θα τα δημοσιεύουμε.

 

Arcadians
Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010  

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.