WELCOME
"Δημητράκη.
Εκάμαμε πλέον τα μάτια προσμένοντάς σας. Αδελφέ, κινήσου και βάλε μπροστά όλους τους επαρχιώτας και έλα. 24 Μαρτίου 1824. Εκ Τριπόλ."
Θ.Κολοκοτρώνης
Μουσικό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Print

Ένα ξεχωριστό Mουσικό Φεστιβάλ με χρώμα Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σχεδιάζεται και οργανώνεται για τέταρτη συνεχή και επιτυχή χρονιά από φοιτητές για το Σάββατο 30 και την  Κυριακή 31 Μαΐου, στις 7:00μ.μ., στον προαύλιο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας στην Τρίπολη.

Σ' αυτό το μουσικό γεγονός θα συμμετάσχουν μουσικά συγκροτήματα αποτελούμενα από φοιτητές  και μαθητές από την Τρίπολη και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, καθώς και από άλλες πόλεις.  Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει party με dj sets. Επίσης, στο χώρο  θα υπάρχουν φαγώσιμα, ποτά και λοιπές δραστηριότητες.

Η παρουσία των φοιτητών όλων των τμημάτων και των σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  κρίνεται αναγκαία, καθώς το μουσικό αυτό γεγονός αποσκοπεί σε μια ετήσια συνεύρεση και  επικοινωνία όλων των φοιτητών του Πανεπιστημίου. Ελπίζουμε πως και η τοπική κοινωνία της Τρίπολης αλλά και η Περιφέρεια θα δώσει δυναμικά το παρόν στην εκδήλωση, στηρίζοντας όχι μόνο τους φοιτητές, αλλά και το Πανεπιστήμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το blog του Φεστιβάλ  πατώντας εδώ. 
Για να δείτε την αφίσα του Φεστιβάλ πατείστε εδώ.

Η Οργανωτική επιτροπή φοιτητών του Πανεπιστημίου
Κυριακή 10 Μαΐου 2009

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.