WELCOME

Καλωσήλθατε στον δικτυακό τόπο της Αρκαδίας. Ενα site φτιαγμένο απο κατοίκους του νομού Αρκαδίας αφιερωμένο στον τόπο τους....

Τι έγινε σήμερα το πρωί στο Σάγκα? Print

Τι ακριβώς έγινε σήμερα στο χωριό Σάγκα?

--Το επισκέφτηκε ο Δήμαρχος της Τρίπολης κ. Κοτσιάνης?
--Γιατί είχαν ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα του έργου οι Φορείς του χωριού Σάγκα και θα εκδικαζόταν η υπόθεση την Παρασκευή στις 15 Ιουνίου?
--Γιατί πήραν αναβολή με μετάθεση τα ασφαλιστικά μέτρα από τις 15 Ιουνίου, για τις 6 Ιουλίου?
--Γιατί με απόφαση δικαστική σήμερα διατάχτηκε η διακοπή του έργου, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων?
--Γιατί η πλευρά των υπευθύνων του έργου, ζητά ανάκληση της δικαστικής απόφασης?

Αδέλφια ψυχραιμία…… την αλήθεια και μόνο αυτήν.

--Γιατί μάζεψαν σήμερα τα μηχανήματα που εκτελούσαν το έργο «αλλαγή εσωτερικού δικτύου Σάγκα»? Απ’ ότι γνωρίζουμε, το έργο αυτό εντάσσεται στο Πρόγραμμα Θησέας και καμία σχέση δεν έχει με «τα νερά του Σάγκα». Και δεν ανήκει φυσικά στα ανταποδοτικά έργα.

--Τελικά υπάρχει η «μελέτη διαχείρισης υδάτινων πόρων» όπως ορίζει η ευρωπαϊκή ένωση ή τα πράγματα βρίσκονται στο στάδιο της προμελέτης και των συζητήσεων?

Αδέλφια, με καλή διάθεση και ειλικρίνεια όλα επιτυγχάνονται. 

Θα επανέλθουμε την Παρασκευή στις 15 Ιουνίου με νεώτερα.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να υπάρξει η καλύτερη συνέχεια για όλους τους εμπλεκόμενους  στο σπουδαίο αυτό έργο, κάτω όμως από διαφάνεια


Το βράδυ στο Δημοτκό ραδιόφωνο:
""Ο Δήμαρχος Τρίπολης κος Αλέξανδρος Κοτσιάνης παραχώρησε έκτατη συνέντευξη το μεσημέρι της Τρίτης 12/06/07 για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει κατατεθεί για το έργο ύδρευσης από τις γεωτρήσεις του Σάγκα. Ο Δήμαρχος ζήτησε την ενεργή συμπαράσταση πλέον των πολιτών απέναντι στη κίνηση 3-4 μεμονωμένων ατόμων από το Δ.Δ Σάγκα. Δήλωσε ότι η κίνηση αυτή ενέχει σοβαρούς πλέον κινδύνους ακύρωσης και απώλειας εγκεκριμένων από την ΕΕ κονδυλίων όχι μόνο του συγκεκριμένου έργου, αλλά και των παράλληλων έργων, αυτών του βιολογικού καθαρισμού και του δικτύου αποχέτευσης της πόλης που έχουν χρηματοδοτηθεί ως πακέτο από την ΕΕ. Επιπροσθέτως, ζήτησε την συμπαράσταση του Δικηγορικού Συλλόγου, της Νομαρχίας και της Περιφέρειας δεδομένου ότι το έργο πραγματοποιείται με έγκριση της ΕΕ και της Περιφέρειας και είναι πλήρες ως προς τις απαραίτητες τεχνικές μελέτες ενώ διαθέτει όλες τις εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις που απαιτούνται. Για το λόγο αυτό, την Πέμπτη το βράδυ θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στην αίθουσα συνεδριάσεων στο παλαιό Δημαρχείο"".

Ο Άρτος του Δία
Τρίτη 12 Ιουνίου 2007
 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.