WELCOME
Τα απαραίτητα σε κάθε στάνη είναι, τα καπόρια, οι καρδάρες, ο τρίφτης, η κάδη, ο δάρτης, το λεβέτι, η τσαντήλα και η βαρέλλα για το νερό.
Οδηγός Καταλυμάτων Πελοποννήσου Print

Αγροτουριστικές Επιλογές
Συγγραφή-Επιμέλεια: Νέλλη Καψή - Παραγωγή – Εκτύπωση: Ελληνικά Γράμματα Α.Ε.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας διαφορετικός οδηγός για την Πελοπόννησο, μια περιοχή γεμάτη φως, με παρθένα φύση και μακραίωνη ιστορία, που αλλάζει χρώματα από εποχή σε εποχή, αλλά μένει πάντα σαγηνευτική και ενδιαφέρουσα.

Μια διαφορετική ματιά στη φύση, τα αξιοθέατα και τη φιλοξενία των επτά Νομών της Πελοποννήσου, μέσα από τους παραδοσιακούς τους ξενώνες, τα ανακαινισμένα αρχοντικά τους και τα αγροτουριστικά τους καταλύματα, επιχειρεί ο Οδηγός Αγροτουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου. Κάθε νομός παρουσιάζεται με τοπία σπάνιας ομορφιάς, αρχαιολογικούς χώρους, βιότοπους, αρχιτεκτονικούς και καλλιτεχνικούς θησαυρούς, αλλά και τοπικά έθιμα και εκδηλώσεις. Την περιγραφή των νομών συμπληρώνουν προτάσεις της «Αγροτουριστικής» για επισκέψεις σε αξιοθέατα, ψυχαγωγία, δραστηριότητες στην ύπαιθρο, ποιοτικό φαγητό και παραδοσιακά προϊόντα, βασισμένες σε επιτόπια έρευνα.

Κυρίως, προτείνονται καταλύματα, προσεκτικά επιλεγμένα με γνώμονα την ιδιαιτερότητά τους, την υψηλή αισθητική και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι ξενώνες περιγράφονται αναλυτικά, και αναδεικνύεται όχι μόνο η παροχή υπηρεσιών αλλά και η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αισθητική και ιστορία τους.

Ο Οδηγός αυτός, πλούσιος σε φωτογραφίες και τυπωμένος με υψηλή αισθητική, είναι ο πρώτος μίας σειράς Οδηγών της Αγροτουριστικής Α.Ε., που παρουσιάζουν τις σπάνιες ομορφιές της ελληνικής γης, πέρα από τις εθνικές οδούς, τις μεγάλες πόλεις και τα γνωστά τουριστικά θέρετρα.

«Βασισμένοι στην κεντρική φιλοσοφία της “Αγροτουριστικής”, που θεωρεί την προστασία και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και της πολιτιστικής κληρονομιάς ενός τόπου την πιο υγιή βάση για την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και την αναζωογόνηση της περιφερειακής Ελλάδας, οι νέοι αυτοί Οδηγοί της “Αγροτουριστικής” προτρέπουν τον Έλληνα αναγνώστη να ανακαλύψει ξανά τον τόπο του και , μέσα από αυτόν, την ίδια την ταυτότητά του. Ταυτόχρονα, παρουσιάζουν στον ξένο επισκέπτη μιαν άλλη Ελλάδα, η οποία βρίσκεται μακριά από τους κορεσμένους προορισμούς μαζικού τουρισμού, μια άφθαρτη Ελλάδα παραδοσιακής φιλοξενίας, απρόσμενης ομορφιάς και ιδιαίτερης ποιότητας», αναφέρει μεταξύ άλλων στον Πρόλογό της η Μπριγκίττα Π. Παπασταύρου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της «Αγροτουριστικής Α.Ε.».

Ο Οδηγός κυκλοφορεί και στην αγγλική γλώσσα.
Σελίδες: 253
Τιμή: 22.00 €

Από την ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. – Εναλλακτική τουριστική ανάπτυξη

 

 

 

 

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.