WELCOME
Κατά το σχέδιο του Jean Goppin  "Διανομή του Μορέως" το 1630 μ.χ ο Πάπας θα λάμβανε τη μισή Αρκαδία και την υπόλοιπη οι Δούκες της Μοδένας και της Πάρμας !! 
"Τα Μέσα εν Πολέμω" Print

                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ημερίδα με θέμα τα Μέσα εν Πολέμω οργανώνεται από το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας και τις εκδόσεις Παπαζήση -Παρουσίαση πρωτογενούς ερευνητικού υλικού από τον πόλεμο στο Ιράκ

Τη Δευτέρα28 Νοεμβρίου 2005 και ώρα 16:45 πραγματοποιείται στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος) ημερίδα με θέμα «Τα Μέσα εν Πολέμω». Η ημερίδα οργανώνεται από τον Τομέα Κοινωνικής και Πολιτικής Ανάλυσης της Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών από κοινού με το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας και τις εκδόσεις Παπαζήση, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Philip Taylor, Καθηγητή Διεθνών Επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο του Leeds, Πόλεμος και Διεθνείς Σχέσεις στην Εποχή της Πληροφορίας.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχει ο συγγραφέας του βιβλίου, καθηγητές Πανεπιστημίων και έγκριτοι δημοσιογράφοι. Θεματικοί άξονες είναι: προπαγάνδα και πόλεμος, οι δημοσιογράφοι, τα μέσα ενημέρωσης και η δημοσιογραφία της ειρήνης, στην οποία και θα αφιερωθεί στρογγυλό τραπέζι. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα ειδικής έρευνας σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη του πολέμου στο Ιράκ που έγινε από το Εργαστήριο Κοινωνικής Έρευνας στα ΜΜΕ.

 

 

 

 

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.