WELCOME

Η επιστροφή στην Αρκαδία, στην αγκαλιά της φύσης που γαληνεύει και ισορροπεί, δεν είναι μια νεφελώδης αποστροφή των ουτοπιστών, αλλά μια αναγκαία στροφή, ένα καταφύγιο ελεύθερης ανάσας.

Πλάτανος Αρκαδίας - ένα ερωτικό χωριό

Δελτίο Τύπου

 

Με την επιθυμία να τονίσουμε περισσότερο τις ομορφιές του τόπου μας και να σας ξεναγήσουμε στις μυστικές πτυχές του και ταυτόχρονα υποστηρικτές της παράδοσης, αλλά και της εκσυγχρονισμένης επικοινωνίας, προχωρήσαμε στο εγχείρημα που με πολύ χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Αντίθετοι στο ρεύμα της εποχής που διανύουμε, η οποία έχει σηματοδοτήσει την «έκπτωση» και την «εκποίηση», καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία με τους Εθελοντές μας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικά αντάξιο της Ιστορίας των 50 χρόνων του Πατριωτικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας , αλλά βέβαια και του χωριού μας και των κατοίκων του.

Από σήμερα λοιπόν έχετε στην διάθεσή σας και σας Καλωσορίζουμε στην νέα μας Ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.platanoskynourias.gr

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε, ώστε να μάθετε περισσότερα για το Χωριό μας, για το Έργο του Συλλόγου μας , τα Αξιοθέατα και την Ευρύτερη περιοχή, αλλά και να δείτε την ενότητα με τα Ενθυμήματά Μας κάνοντας αναδρομή σε στιγμές που έχουμε περάσει όλοι μαζί υπέροχα!

Σας παροτρύνουμε να γράψετε τις εντυπώσεις σας από το χωριό μας στο Βιβλίο Επισκεπτών μας , να συμπληρώσετε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Newsletter μας, ώστε άμεσα να μαθαίνετε τα νέα μας, να χρησιμοποιήσετε τις Αγγελίες, ώστε να διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας συναλλαγές, να γίνετε Μέλη του Συλλόγου μας & της Ομάδας Εθελοντών μας , συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές φόρμες και βέβαια να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα, πρόταση, παρατήρηση στην σχετική φόρμα Επικοινωνία. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι επιχειρηματίες της περιοχής μας μπορούν να διαφημιστούν στην ιστοσελίδα μας μ' ένα συμβολικό ετήσιο κόστος.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία και ανατροφοδότηση, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να προχωρούμε εμπρός στηρίζοντας ο ένας τον άλλον αποτελεσματικά.

Ευελπιστώντας η ιστοσελίδα να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για όλους Σας, σας Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Ο Πλάτανος θα ζήσει γιατί επιμένει

Για το ΔΣ

 

Η Πρόεδρος                                                      Η Γραμματέας

Λάτση Χάιδω                                                    Γκούντη Νεκταρία

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.