WELCOME

Καλωσήλθατε στον δικτυακό τόπο της Αρκαδίας. Ενα site φτιαγμένο απο κατοίκους του νομού Αρκαδίας αφιερωμένο στον τόπο τους....

40ημερο Μνημόσυνο της Μαριάννας Στ. Χριστοπούλου Print

Την Κυριακή 29 Ιουλίου 2012, θα τελεστεί το 40ημερο Μνημόσυνο της Μαριάννας Στ. Χριστοπούλου, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλούμπα.

======================

Η 24χρονη Μαριάννα, «φεύγοντας» ξαφνικά εκείνο το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου 2012, γέμισε με θλίψη και αβάστακτο πόνο την οικογένεια της - τον πατέρα της Σταύρο, τη μητέρα της Αρχοντούλα, και την μικρότερή της αδελφή Παναγιώτα.

Πως μπορεί άραγε να ξεπεράσει ο γονιός την βίαιη απώλεια του παιδιού του; με τι δύναμη θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του να συνεχίσει στης ζωής την καθημερινότητα;

Η Μαριάννα, «άλλαξε» τη σειρά στα ανθρώπινα, με τη στιγμή εκείνη που την διάλεξε, και την πήρε μακριά από τους γονείς της. Ήταν τόσο νέα.

Της ζωής τις σκληρές και επίπονες επιλογές, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει η οικογένεια της μικρής Μαριάννας. Και χρειάζεται πολύ κουράγιο, δύναμη ψυχής ανυπέρβλητη, για να δεχτείς ότι το παιδί σου, δεν είναι πιά μαζί σου.

Αυτή η δύναμη φίλε Σταύρο, ας μη λείψει ποτέ από σένα και την οικογένεια σου για την αγαπημένη σου κόρη.


 

 

Arcadians
Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.